1 juni 2010
18:30

IK Rex Grön

Referat: Harbo/Östervåla IF - IK Rex Grön

Igår for vi iväg genom skogarna till Harbo för att spela en av veckans fotbollsmatcher. Truppen var som vanligt liten och igår var det ganska segt att komma igång med spelet, kanske det blivit för mycket fotboll med match, träning och match igen på tre dagar. Backlinjen, mittfältet och forwarderna hade lite svårt att samarbeta mellan grupperna och detta påpekade en av spelarna i halvlek. Den kritiken tog laget till sig och i andra halvlek fungerade samarbetet mellan grupperna mycket bättre och det medförde att vi fick igång spelet vilket i sin tur resulterade i att vi fick väldigt många chanser mot motståndarmålet men vi fick helt enkelt inte in bollarna i mål. Väldigt synd eftersom chanserna fanns och spelarna var lite besvikna efter matchen men jag tror att de ändå kände att de spelat en bra match med stundtals fint passningsspel. Även Harbo hade fler chanser än resultatet visade och vår målvakt Viktor (som gjorde premiär i målet) hade det lite hett om öronen ibland men han gjorde ett bra jobb.

Vi får gratulera Harbo till vinsten som blev 4-2 till dem. Själv säger jag: bra jobbat alla spelare i IK Rex. Nu är det bara att ladda om till nästa match som för en del är redan på söndag och för alla andra nästa lördag.